Workshop Ontdek uw onderscheidend vermogen

Een nieuw bedrijf lanceren? Met een bestaand bedrijf een andere koers varen? Fusie of overname? Dan doet u er goed aan om te onderzoeken wie u als bedrijf nu eigenlijk bent en waar u samen met uw collega's voor staat. Het is de basis voor een sterke marktpositie.

Positioneren als vertrekpunt

Het positioneren van een bedrijf gaat vooraf aan sterke communicatie. Dat geldt voor interne communicatie net als voor externe communicatie. Het vaststellen van de huidige én de gewenste identiteit van het bedrijf is een belangrijke eerste stap in de goede richting. Uiteraard doet u dit met de blik naar buiten gericht, rekening houdend met de wensen en verwachtingen van (potentiële) klanten.

Resultaat

Deze workshop bevat onder meer een brainstorm met medewerkers die een representatief beeld van de organisatie geven. Het resultaat van die sessie geeft input aan de kernwaarden van het bedrijf. Aan het eind van de workshop staat er een helder overzicht van onderscheidende kenmerken waarmee de organisatie zich kan profileren, zowel in- als extern.

Meer informatie

Meer weten over de inhoud, kosten en maatwerkmogelijkheden van deze workshop? Neem dan contact op met Merk in Beeld.

Terug «